The influence of quillaja saponaria on the fermentation profile in the caecum of geese in vitro.
Informácie o publikácii
Zápis:
MIKOŁAJCZYK-LASZECKA, Katarzyna - PECKA-KIEŁB, Ewa - MIŚTA, Dorota - KRÓLICZEWSKA, Božena - KOWALCZYK, Artur - ŁUKASZEWICZ, Ewa - ZIGO, František - ZACHWIEJA, Andrzej. The influence of quillaja saponaria on the fermentation profile in the caecum of geese in vitro. In: NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, s. 65-77.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
MIKOŁAJCZYK-LASZECKA Katarzyna
5 %
PECKA-KIEŁB Ewa
5 %
MIŚTA Dorota
5 %
KRÓLICZEWSKA Božena
5 %
KOWALCZYK Artur
5 %
ŁUKASZEWICZ Ewa
5 %
65 %
ZACHWIEJA Andrzej
5 %
Podiel UVLF:
65 %
Autori vydania:
BUJŇÁK Lukáš, NAĎ Pavel, MASKAĽOVÁ Iveta, ZIGO František, MARCIN Andrej, MIHOK Tomáš
Vydanie:
NutriNET 2021
Proceedings of reviewed scientific papers
S. 65-77
Vydavateľ:
UVLF v Košiciach
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-713-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický