Determination of hygienic level of slaughterhouse by atp method and by microbiological control of effectiveness of disinfection.
Informácie o publikácii
Zápis:
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - ZIGO, František. Determination of hygienic level of slaughterhouse by atp method and by microbiological control of effectiveness of disinfection. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 139-144.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela, GOLIAN Jozef, MENDELOVÁ Andrea, TANČINOVÁ Dana
Vydanie:
Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác)
Food safety and food quality (proceedings of the scientific papers)
online, S. 139-144
Vydavateľ:
SPU v Nitre
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-2353-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
anglický