Publikačný výstup

Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products].

Informácie o publikácii

Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 22.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 22
Vydavateľ:
UVLF v Košiciach
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-734-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský