Publikačný výstup

Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion].

Informácie o publikácii

Zápis:
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 91-94.
Rok vydania:
2021
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
HREDZÁK Slavomír, ŽITŇAN Rudolf, HANČUĽÁK Jozef, BRIANČIN Jaroslav
Vydanie:
Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy
Situation in ecologically loaded regions of Slovakia and Central Europe: The 30th Scientific Symposium with International Participation
30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 91-94
Vydavateľ:
Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89883-12-7
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský