Publikačný výstup

Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : Technologické postupy výroby [Hygiene and Technology of Milk and Dairy Products: Technological Procedures of Production].

Informácie o publikácii

Zápis:
MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : Technologické postupy výroby [Hygiene and Technology of Milk and Dairy Products: Technological Procedures of Production]. Rec. Slavomír Marcinčák, Alena Saláková. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-735-7, 122 s. [6,26AH]
Rok vydania:
2021
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Recenzenti:
Slavomír Marcinčák, Alena Saláková
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-735-7
Rozsah:
122 s. [6,26AH]
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský