Publikačný výstup

Bacteriocin-producing strain Lactiplantibacillus plantarum LP17L/1 isolated from traditional stored ewe’s milk cheese and its beneficial potential.

Informácie o publikácii

Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - TOMÁŠKA, Martin - FRAQUEZA, Maria Joao - SZABÓOVÁ, Renáta - BINO, Eva - ŠČERBOVÁ, Jana - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - DVOROŽŇÁKOVÁ, Emília. Bacteriocin-producing strain Lactiplantibacillus plantarum LP17L/1 isolated from traditional stored ewe’s milk cheese and its beneficial potential. In: Foods. 2022. ISSN 2304-8158, Vol. 11, no. 7 (2022) , art. no. 959, p. [1-13]
(2021: 5.561 - IF, 53 - H-index, 5.940 - IF 5y, 0.726 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2022
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
25 %
TOMÁŠKA Martin
20 %
FRAQUEZA Maria Joao
13 %
BINO Eva
5 %
ŠČERBOVÁ Jana
5 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
5 %
DVOROŽŇÁKOVÁ Emília
5 %
Podiel UVLF:
22 %
Vydanie:
Foods
Vol. 11, no. 7 (2022) , art. no. 959, p. [1-13]
Krajina vydania:
Švajčiarsko
ISSN:
2304-8158
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2021: 5.561 - IF, 53 - H-index, 5.940 - IF 5y, 0.726 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2023-2023: [1] ZAREIE, Zahra - MOAYEDI, Ali - GARAVAND, Farhad - TABAR-HEYDAR, Kourosh - KHOMEIRI, Morteza - MAGHSOUDLOU, Yahya. Probiotic Properties, Safety Assessment, and Aroma-Generating Attributes of Some Lactic Acid Bacteria Isolated from Iranian Traditional Cheese. In Fermentation, 2023-04-01, 9, 4, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/fermentation9040338.