Antimicrobial resistance of Staphylococcus sp. isolated from cheeses.
Informácie o publikácii
Zápis:
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - SEMJON, Boris - GREGOVÁ, Gabriela. Antimicrobial resistance of Staphylococcus sp. isolated from cheeses. In: Animals. 2022. ISSN 2076-2615, Vol. 12, no. 1 (2022), art. no. 36, p. [1-11]
(2022: 3.000 - IF, 60 - H-index, 3.200 - IF 5y, 0.684 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2022: 3.000 - IF, 60 - H-index, 3.200 - IF 5y, 0.684 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2022
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
Podiel UVLF:
100 %
Vydanie:
Animals
Vol. 12, no. 1 (2022), art. no. 36, p. [1-11]
Krajina vydania:
Švajčiarsko
ISSN:
2076-2615
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2022: 3.000 - IF, 60 - H-index, 3.200 - IF 5y, 0.684 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2022-2022: [1] KHUSRO, Ameer - AARTI, Chirom. Metabolic heterogeneity and techno-functional attributes of fermented foods-associated coagulase-negative staphylococci. In FOOD MICROBIOLOGY, 2022, vol. 105, no., pp. ISSN 0740-0020. Dostupné na: https://doi.org/10.1016/j.fm.2022.104028.