The effect of adding spices to green walnut tinctures on their polyphenolic profile, antioxidant capacity and action on renal cells.
Informácie o publikácii
Zápis:
MILEK, Michal - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOLESÁROVÁ, Mária - LEGÁTHOVÁ, Diana - DZUGAN, Malgorzata. The effect of adding spices to green walnut tinctures on their polyphenolic profile, antioxidant capacity and action on renal cells. In: Applied Sciences. 2022. ISSN 2076-3417, Vol. 12, no. 7 (2022), art. no. 3669, p. [1-13]
(2022: 2.700 - IF, 101 - H-index, 2.900 - IF 5y, 0.492 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2022: 2.700 - IF, 101 - H-index, 2.900 - IF 5y, 0.492 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2022
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
MILEK Michal
10 %
60 %
20 %
LEGÁTHOVÁ Diana
5 %
DZUGAN Malgorzata
5 %
Podiel UVLF:
80 %
Vydanie:
Applied Sciences
Vol. 12, no. 7 (2022), art. no. 3669, p. [1-13]
Krajina vydania:
Švajčiarsko
ISSN:
2076-3417
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Zdravotnícke vedy a odbory zamerané na skvalitňovanie života
Názov študijného odoboru: farmácia
Scientometria:
2022: 2.700 - IF, 101 - H-index, 2.900 - IF 5y, 0.492 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2023-2023: [1] VIJAN, Loredana Elena - GIURA, Simona - MAZILU, Ivona Cristina - BOTU, Mihai. Effect of Temperature and Storage Time on Some Biochemical Compounds from the Kernel of Some Walnut Cultivars Grown in Romania. In Horticulturae, 2023-05-01, 9, 5, pp. Dostupné na: https://doi.org/10.3390/horticulturae9050544.