Možnosti konzumácie mliečnych výrobkov z pohľadu intolerancie laktózy [Possibilities of dairy consumption from the perspective of lactose intolerance].
Informácie o publikácii
Zápis:
MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Možnosti konzumácie mliečnych výrobkov z pohľadu intolerancie laktózy [Possibilities of dairy consumption from the perspective of lactose intolerance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 312-318.
Rok vydania:
2022
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Autori:
50 %
20 %
10 %
10 %
HANZELOVÁ Zuzana
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy
Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
USB kľúč, S. 312-318
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-752-4
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský