Vplyv metódy spracovania výberovej kávy na obsah bioaktívnych a aromatických látok.
Informácie o publikácii
Zápis:
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv metódy spracovania výberovej kávy na obsah bioaktívnych a aromatických látok. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 102-104.
Rok vydania:
2022
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Autori:
Podiel UVLF:
70 %
Autori vydania:
KOVAŘÍKOVÁ Veronika, VLČKOVÁ Radoslava, PROKEŠ Marián
Vydanie:
Vedecké práce doktorandov 2022
Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu
S. 102-104
Vydavateľ:
Centrum biovied SAV
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-974246-2-6
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský