Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
VÁRADY, Matúš - BORŽÍKOVÁ, Jana - POPELKA, Peter. Effect of processing method (natural, washed, honey, fermentation, maceration) on the availability of heavy metals in specialty coffee. In: Heliyon. 2024. ISSN 2405-8440, Vol. 10, no. 3 (2024), art. no. e25563, p. [1-8]
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter. Polyfenoly, kofeín a akrylamid vo výberovej káve rôzneho geografického pôvodu [Polyphenols, caffeine and acrylamide in specialty coffee of different geographical origin]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 87-91.
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - PIPOVÁ, Monika - PIVKA, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Vplyv pôvodu na obsah ťažkých kovov vo výberovej káve [Influence of origin on the content of heavy metals in specialty coffee]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 82-86.
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - SPIŠÁKOVÁ, Klára - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne a faktory ovplyvňujúce ich množstvo [Biogenic amines in wine and factors influencing their quantity]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 523-528.
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - GRAJZER, Magdalena - POPELKA, Peter. Vplyv rôznych metód spracovania na profil mastných kyselín a parametre kvality výberových káv [Effect of different processing methods on fatty acid profiles and quality parameters in specialty coffees]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 557-562.
2024
V2
2024
V2
VÁRADY, Matúš - ŠEMELÁKOVÁ, Martina - SOLÁR, Peter - HUDÁKOVÁ, Terézia - POPELKA, Peter. The effect of different roasting and processing method of coffee on the growth of colon tumor cells in vitro. In: GenICa. Student scientific international conference “GenICa” : Book of abstracts. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0333-3, online, s. P21.
2023
V3
2023
V3
HUDÁKOVÁ, Terézia - ŠULEKOVÁ, Monika - TAUCHEN, Jan - ŠEMELÁKOVÁ, Martina - VÁRADY, Matúš - POPELKA, Peter. Bioactive compounds and antioxidant activities of selected types of chilli peppers. In: Czech Journal of Food Sciences. 2023. ISSN 1212-1800, Vol. 41, no. 3 (2023), p. 204-211.
(2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2021: 1.300 - IF, 45 - H-index, 1.774 - IF 5y, 0.286 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2023
V2
2023
V2
VÁRADY, Matúš - BORŽÍKOVÁ, Jana - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu spracovania kávy na obsah ťažkých kovov [Effect of processing method on heavy metal content]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 598-604.
2023
O2
2023
O2
VÁRADY, Matúš - BORŽÍKOVÁ, Jana - POPELKA, Peter. Effect of processing method on heavy metal content in specialty coffee. In: FBH 2023. 4th International Conference on Food Bioactives & Health : Abstract Book. 1. vyd. Praha : CZECH-IN, 2023. 2023. ISBN 978-80-908364-5-7, online, s. 116.
2023
V2
2023
V2
VÁRADY, Matúš - BORŽÍKOVÁ, Jana - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu spracovania kávy na obsah ťažkých kovov [Effect of processing method on heavy metal content]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 102.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 21