Publikačný výstup

Quality and safety parameters of raw cow´s milk for cheese making : diploma thesis [Parametre kvality a bezpečnosti mlieka pre výrobu syrov].

Informácie o publikácii

Zápis:
FRIEDMAN, Gabriel. Quality and safety parameters of raw cow´s milk for cheese making : diploma thesis [Parametre kvality a bezpečnosti mlieka pre výrobu syrov]. Košice : UVLF 2023. 57 l. + CD-ROM.
Rok vydania:
2023
Kategória:
I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
Typ výstupu:
OPK - publikácie, ktoré nemožno zaradiť do kategórie V, O, P, U alebo D
Autori:
FRIEDMAN Gabriel
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Rozsah:
57 l.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický