Dietary zinc source can influence trace mineral deposition in lamb meat and edible organs.
Informácie o publikácii
Zápis:
TOKARČÍKOVÁ, Katarína - ČOBANOVÁ, Klaudia - GREŠÁKOVÁ, Ľubomíra. Dietary zinc source can influence trace mineral deposition in lamb meat and edible organs. In: Risk factors of food chain : 1. vyd. : Akademia Rolniczna Krakow, 2022. 2022. online, s. 51.
Rok vydania:
2022
Kategória:
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu:
ABP - abstrakt z podujatia
Autori:
TOKARČÍKOVÁ Katarína
30 %
ČOBANOVÁ Klaudia
35 %
GREŠÁKOVÁ Ľubomíra
35 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Risk factors of food chain
Book of abstracts, 22 International scientific conference, 10th-12th October 2022, Węgierska Górka, Poland
online, S. 51
Vydavateľ:
Akademia Rolniczna Krakow
Číslo vydania:
1. vyd.
Krajina vydania:
Poľsko
Oblasť výskumu:
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: lesníctvo
Jazyk:
anglický