Analysis of Slovak raw goat milk microbiome, vitamin E and trace elements content.
Informácie o publikácii
Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - MICENKOVÁ, Lenka - GREŠÁKOVÁ, Ľubomíra - MAĎAROVÁ, Michaela - FOCKOVÁ, Valentína - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Analysis of Slovak raw goat milk microbiome, vitamin E and trace elements content. In: 5th ISEKI-Food E-conferences "Current Food Innovation Trends; the Texture and consumer Perception Perspective" : 1. vyd. Thessaloniki : International Hellenic University, 2022. 2022. ISBN 978-618-5630-12-6, online, s. 46.
Rok vydania:
2022
Kategória:
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu:
ABP - abstrakt z podujatia
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
0 %
MICENKOVÁ Lenka
0 %
GREŠÁKOVÁ Ľubomíra
0 %
MAĎAROVÁ Michaela
0 %
FOCKOVÁ Valentína
0 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
PAPAGEORGIOU Maria, SKENDI Adriana
Vydanie:
5th ISEKI-Food E-conferences "Current Food Innovation Trends; the Texture and consumer Perception Perspective"
Book of Abstracts
online, S. 46
Vydavateľ:
International Hellenic University
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Thessaloniki
Krajina vydania:
Grécko
ISBN:
978-618-5630-12-6
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický