Publikačný výstup

Experimental application of methicillin-resistant Staphylococcus epidermidis SE P3/Tr2a to rabbits in relation to their growth performance and meat quality.

Informácie o publikácii

Zápis:
POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - CHRASTINOVÁ, Ľubica - ŠČERBOVÁ, Jana - FOCKOVÁ, Valentína - PLACHÁ, Iveta - FORMELOVÁ, Zuzana - CHRENKOVÁ, Mária - LAUKOVÁ, Andrea. Experimental application of methicillin-resistant Staphylococcus epidermidis SE P3/Tr2a to rabbits in relation to their growth performance and meat quality. In: 5th ISEKI-Food E-conferences "Current Food Innovation Trends; the Texture and consumer Perception Perspective" : 1. vyd. Thessaloniki : International Hellenic University, 2022. ISBN 978-618-5630-12-6, online, s. 78.
Rok vydania:
2022
Kategória:
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu:
ABP - abstrakt z podujatia
Autori:
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
0 %
CHRASTINOVÁ Ľubica
0 %
ŠČERBOVÁ Jana
0 %
FOCKOVÁ Valentína
0 %
PLACHÁ Iveta
0 %
FORMELOVÁ Zuzana
0 %
CHRENKOVÁ Mária
0 %
LAUKOVÁ Andrea
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
PAPAGEORGIOU Maria, SKENDI Adriana
Vydanie:
5th ISEKI-Food E-conferences "Current Food Innovation Trends; the Texture and consumer Perception Perspective"
Book of Abstracts
online, S. 78
Vydavateľ:
International Hellenic University
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Thessaloniki
Krajina vydania:
Grécko
ISBN:
978-618-5630-12-6
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický