Publikačný výstup

Inovácia štruktúry a obsahového zamerania študijných programov profilujúcich potravinárske študijné odbory s ohľadom na digitalizáciu výučby [Innovation of the structure and content of study programs profiling food study programs with a view to digitizing of teaching].

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - GOLIAN, Jozef - DUDA-CHODAK, Alexandra - WALCZYCKA, Maria - POSPIECH, Matej. Inovácia štruktúry a obsahového zamerania študijných programov profilujúcich potravinárske študijné odbory s ohľadom na digitalizáciu výučby [Innovation of the structure and content of study programs profiling food study programs with a view to digitizing of teaching]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 71.
Rok vydania:
2023
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
ABP - abstrakt z podujatia
Autori:
GOLIAN Jozef
5 %
DUDA-CHODAK Alexandra
5 %
WALCZYCKA Maria
5 %
POSPIECH Matej
5 %
Podiel UVLF:
80 %
Autori vydania:
BODNÁROVÁ Libuša, VAŠKOVÁ Janka, LOVAYOVÁ Viera
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy
Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities - current issues and trends
Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 71
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-786-9
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský