Effect of thymol on lipid oxidation and fatty acid composition of rabbit meat.
Informácie o publikácii
Zápis:
PLACHÁ, Iveta - BAČOVÁ, Kristína - ZITTERL-EGLSEER, Karin - RÄUBER, Gesine Karas - CHRASTINOVÁ, Ľubica. Effect of thymol on lipid oxidation and fatty acid composition of rabbit meat. In: Society for Medicinal Plant and Natural Product Research : International Congress. Planta Medica. 2021. 2021. ISSN 0032-0943, Vol. 87, no. 15 (2021), p. 1317.
Rok vydania:
2021
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
ABP - abstrakt z podujatia
Autori:
PLACHÁ Iveta
40 %
BAČOVÁ Kristína
30 %
ZITTERL-EGLSEER Karin
15 %
RÄUBER Gesine Karas
10 %
CHRASTINOVÁ Ľubica
5 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Planta Medica
Vol. 87, no. 15 (2021), p. 1317
Krajina vydania:
Nemecko
ISSN:
0032-0943
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2021: 3.007 - IF, 122 - H-index, 3.493 - IF 5y, 0.572 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický