Publikačný výstup

Hodnotenie vplyvu prídavku humínových látok do krmiva brojlerových kurčiat na chemické zloženie prsnej a stehennej svaloviny [Evaluation of the influence of the addition of humic substances to the feed of broiler chickens on the chemical composition of breast and thigh muscles].

Informácie o publikácii

Zápis:
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - JANČATOVÁ, Tereza - HARČÁROVÁ, Michaela - MARCIN, Andrej - HREŠKO, Stanislav - MIHOK, Tomáš - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš. Hodnotenie vplyvu prídavku humínových látok do krmiva brojlerových kurčiat na chemické zloženie prsnej a stehennej svaloviny [Evaluation of the influence of the addition of humic substances to the feed of broiler chickens on the chemical composition of breast and thigh muscles]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 308-314.
Rok vydania:
2024
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BODNÁROVÁ Libuša, VAŠKOVÁ Janka, HUDÁK Marek
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja
Meat and meat products - current problems and trends in production and marketing
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
USB kľúč, S. 308-314
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-822-4
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský