Comparison of the quality of yogurts from the commercial network and yogurts produced by the farm method in laboratory conditions : diploma thesis [Porovnanie kvality jogurtov z obchodnej siete a jogurtov vyrobených farmárskym spôsobom v laboratórnych podmienkach].
Informácie o publikácii
Zápis:
ALSETH, Eirik Eide. Comparison of the quality of yogurts from the commercial network and yogurts produced by the farm method in laboratory conditions : diploma thesis [Porovnanie kvality jogurtov z obchodnej siete a jogurtov vyrobených farmárskym spôsobom v laboratórnych podmienkach]. Košice : UVLF 2024. 58 l. + CD-ROM.
Rok vydania:
2024
Kategória:
I1 - Iný výstup publikačnej činnosti ako celok
Typ výstupu:
OPK - publikácie, ktoré nemožno zaradiť do kategórie V, O, P, U alebo D
Autori:
ALSETH Eirik Eide
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVLF
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Rozsah:
58 l.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický