Occurrence of Enterococci in the process of artisanal cheesemaking and their antimicrobial resistance.
Informácie o publikácii
Zápis:
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - BARTÁKOVÁ, Klára. Occurrence of Enterococci in the process of artisanal cheesemaking and their antimicrobial resistance. In: Life. 2024. ISSN 2075-1729, Vol. 14, no. 7 (2024), art. no. 890, p. [1-13]
(2022: 3.200 - IF, 46 - H-index, 3.200 - IF 5y, 0.634 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2022: 3.200 - IF, 46 - H-index, 3.200 - IF 5y, 0.634 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2024
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
HANZELOVÁ Zuzana
30 %
29 %
LOVAYOVÁ Viera
15 %
5 %
5 %
15 %
BARTÁKOVÁ Klára
1 %
Podiel UVLF:
54 %
Vydanie:
Life
Vol. 14, no. 7 (2024), art. no. 890, p. [1-13]
Krajina vydania:
Švajčiarsko
ISSN:
2075-1729
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2022: 3.200 - IF, 46 - H-index, 3.200 - IF 5y, 0.634 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický