Fatty acid composition and sensory properties as descriptors of differentiation of specialty coffees based on spontaneous and induced processing methods.
Informácie o publikácii
Zápis:
VÁRADY, Matúš - GRAJZER, Magdalena - ZALEWSKI, Iwan - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Fatty acid composition and sensory properties as descriptors of differentiation of specialty coffees based on spontaneous and induced processing methods. In: Applied food research. 2024. ISSN 2772-5022, Vol. 4, no. 2 (2024), art. no. 100512, p. [1-8]
(2024: 6.200 - IF, 6.000 - IF 5y, 1.073 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 6.200 - IF, 6.000 - IF 5y, 1.073 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2024
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
45 %
GRAJZER Magdalena
5 %
ZALEWSKI Iwan
5 %
TAUCHEN Jan
5 %
FRAŇKOVÁ Adéla
0 %
KLOUČEK Pavel
5 %
30 %
Podiel UVLF:
75 %
Vydanie:
Applied food research
Vol. 4, no. 2 (2024), art. no. 100512, p. [1-8]
Krajina vydania:
Holandsko
ISSN:
2772-5022
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2024: 6.200 - IF, 6.000 - IF 5y, 1.073 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický