Fortification of goat milk yogurts with encapsulated postbiotic active lactococci.
Informácie o publikácii
Zápis:
LAUKOVÁ, Andrea - MAĎAR, Marián - ZÁBOLYOVÁ, Natália - TROSCIANCZYK, Aleksandra - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika. Fortification of goat milk yogurts with encapsulated postbiotic active lactococci. In: Life. 2024. ISSN 2075-1729, Vol. 14, no. 9 (2024), art. no. 1147, p. [1-12]
(2024: 3.400 - IF, 3.400 - IF 5y, 0.824 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 3.400 - IF, 3.400 - IF 5y, 0.824 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2024
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
LAUKOVÁ Andrea
80 %
5 %
ZÁBOLYOVÁ Natália
5 %
TROSCIANCZYK Aleksandra
5 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
5 %
Podiel UVLF:
5 %
Vydanie:
Life
Vol. 14, no. 9 (2024), art. no. 1147, p. [1-12]
Krajina vydania:
Švajčiarsko
ISSN:
2075-1729
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2024: 3.400 - IF, 3.400 - IF 5y, 0.824 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2025-2025: [1] BHTOYA, Richa - PRADHAN, Gyanvi - KUMAR, Sanjay - DOBHAL, Ankita. Advanced fortification techniques in dairy products: enhancement of nutritional value through encapsulation. In Nutrire, 2025-06-01, 50, 1, pp. ISSN 15198928. Dostupné na: https://doi.org/10.1186/s41110-025-00325-7.
2025-2025: [1] BHTOYA, Richa - PRADHAN, Gyanvi - KUMAR, Sanjay - DOBHAL, Ankita. Advanced fortification techniques in dairy products: enhancement of nutritional value through encapsulation. In Nutrire, 2025-06-01, 50, 1, pp. ISSN 15198928. Dostupné na: https://doi.org/10.1186/s41110-025-00325-7.