Evaluation of stability and quality of bioproducts derived from solid-state fermentation of wheat bran using Mortierella alpina.
Informácie o publikácii
Zápis:
SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - CIBULKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - SHAPAVAL, Volha - ČERTÍK, Milan. Evaluation of stability and quality of bioproducts derived from solid-state fermentation of wheat bran using Mortierella alpina. In: Journal of Food Science. 2025. ISSN 0022-1147, Vol. 90, no. 4 (2025), art. no. 70188, p. [1-13]
(2024: 3.400 - IF, 4.100 - IF 5y, 0.798 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2024: 3.400 - IF, 4.100 - IF 5y, 0.798 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2025
Kategória:
V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu:
CLA - článok
Autori:
SLANÝ Ondrej
35 %
KLEMPOVÁ Tatiana
35 %
CIBULKOVÁ Zuzana
15 %
SHAPAVAL Volha
5 %
ČERTÍK Milan
5 %
Podiel UVLF:
5 %
Vydanie:
Journal of Food Science
Vol. 90, no. 4 (2025), art. no. 70188, p. [1-13]
Krajina vydania:
Spojené štáty americké
ISSN:
0022-1147
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Scientometria:
2024: 3.400 - IF, 4.100 - IF 5y, 0.798 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický