Effect of chicory (Cichorium intybus L.) sward on fatty acids profile in different lamb’s tissues.
Informácie o publikácii
Zápis:
SIDORUK, Pola - OLORUNLOWU, Segun - PAWLAK, Piotr - LECHTANSKA, Joanna - CIEŚLAK, Dorota - SZNAJDER, Julia - SZCZESNY, Jakub - PETRIČ, Daniel - LEŠKO, Matej - VÁRADY, Marián - VÁRADYOVÁ, Zora - CIESLAK, Adam. Effect of chicory (Cichorium intybus L.) sward on fatty acids profile in different lamb’s tissues. In: Trends in Natural Product Research : Varšava : Phytochemical Society of Europe, 2025. 2025. s. 131.
Rok vydania:
2025
Kategória:
O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
Typ výstupu:
ABP - abstrakt z podujatia
Autori:
SIDORUK Pola
30 %
OLORUNLOWU Segun
20 %
PAWLAK Piotr
5 %
LECHTANSKA Joanna
5 %
CIEŚLAK Dorota
5 %
SZNAJDER Julia
5 %
SZCZESNY Jakub
5 %
PETRIČ Daniel
5 %
LEŠKO Matej
5 %
VÁRADY Marián
5 %
VÁRADYOVÁ Zora
5 %
CIESLAK Adam
5 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
CZERWINSKA Monika E., GIBBONS Simon, MATKOWSKI Adam, ZIELINSKA Sylwia
Vydanie:
Trends in Natural Product Research
Young Scientist Meeting
S. 131
Vydavateľ:
Phytochemical Society of Europe
Miesto vydania:
Varšava
Krajina vydania:
Poľsko
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
anglický