Ovčí hrudkový syr z hľadiska obsadu minerálnych prvkov [Ewes milk lump cheese from the aspect of trace minerals content].
Informácie o publikácii
Zápis:
BINO, Eva - GREŠÁKOVÁ, Ľubomíra - ZÁBOLYOVÁ, Natália - POGÁNY SIMONOVÁ, Monika - LAUKOVÁ, Andrea. Ovčí hrudkový syr z hľadiska obsadu minerálnych prvkov [Ewes milk lump cheese from the aspect of trace minerals content]. In: Hygiena a technologie potravin - 53. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : Veterinární univerzita Brno, 2024. 2024. ISBN 978-80-7305-970-5, s. 97-100.
Rok vydania:
2024
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRP - príspevok z podujatia
Autori:
BINO Eva
40 %
GREŠÁKOVÁ Ľubomíra
5 %
ZÁBOLYOVÁ Natália
5 %
POGÁNY SIMONOVÁ Monika
5 %
LAUKOVÁ Andrea
45 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TREMLOVÁ Bohuslava, JAVŮRKOVÁ Zdeňka, BARTLOVÁ Marie
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - 53. Lenfeldovy a Höklovy dny
Sborník přednášek a posterů
S. 97-100
Vydavateľ:
Veterinární univerzita Brno
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-970-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský