Hygiena rastlinných potravín a potravinárskych prídavných látok..
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária. Hygiena rastlinných potravín a potravinárskych prídavných látok.. Rec. Mária Angelovičová, Mária Demeterová. 1. vyd. Prešov : M&M 1999. ISBN 80-88950-07-4, 269 s.
Rok vydania:
1999
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
0 %
Recenzenti:
Mária Angelovičová, Mária Demeterová
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
M&M
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Prešov
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88950-07-4
Rozsah:
269 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2008-2008: [4] DIČÁKOVÁ, Zuzana - KASPEROVÁ, J. - NAGY, Jozef. Meranie farby medu I - metodika na meranie medu pomocou spektrofotometra CM-2600d. In Ministerstvo pôdohospodárstva SR. X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008 [elektronický zdroj]. - Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008, 5 s..
2008-2008: [4] DIČÁKOVÁ, Zuzana - KASPEROVÁ, J. - NAGY, Jozef. Meranie farby medu II - využitie spektrofotometra CM-2600d na rozlíšenie druhu včelieho medu. In Ministerstvo pôdohospodárstva SR. X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008 [elektronický zdroj]. - Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008, 3 s..