Publikačný výstup

Stafylokoky ako biologické nebezpečenstvo pri výrobe kyslomliečnych výrobkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter. Stafylokoky ako biologické nebezpečenstvo pri výrobe kyslomliečnych výrobkov. In: Kyslomliečne výrobky-trend zdravej výživy. Žilina : Výskumný ústav mliekarenský,a.s., 2001. s. 114-119.
Rok vydania:
2001
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Kyslomliečne výrobky-trend zdravej výživy
S. 114-119
Vydavateľ:
Výskumný ústav mliekarenský,a.s.
Miesto vydania:
Žilina
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2006-2006: [3] VÁCLAVOVÁ, A. - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Skúsenosti s využitím prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov. In VIII. KONFERENCE MLADÝCH VĚDECKÝCH PRACOVNÍKů S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ : SBORNÍK. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. ISBN 80-7305-564-3, s.78-81.