Publikačný výstup

The influence of yoghurt on the survival of Salmonella enteritidis AND Salmonella typhimurium.

Informácie o publikácii

Zápis:
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. The influence of yoghurt on the survival of Salmonella enteritidis AND Salmonella typhimurium. In: Folia veterinaria. 2001. ISSN 0015-5748, Roč. 45, č. 3 (2001), s. 118-121.
Rok vydania:
2001
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Folia veterinaria
Roč. 45, č. 3 (2001), s. 118-121
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0015-5748
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2008-2008: [1] SARKAR, S. Effect of probiotics on biotechnological characteristics of yoghurt - A review. BRITISH FOOD JOURNAL. ISSN 0007-070X, 2008, vol. 110, no. 6-7, p. 717-740.