Bioprotective culture for safety and quality of cod salad in mayonnaise.
Informácie o publikácii
Zápis:
ZABORSKIENE, Gintare - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - LACIAKOVÁ, Anna - KOŽÁROVÁ, Ivona. Bioprotective culture for safety and quality of cod salad in mayonnaise. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2001. ISSN 0042-4870, Roč. 45, č. 2 (2001), s. 359-365.
Rok vydania:
2001
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy
Roč. 45, č. 2 (2001), s. 359-365
Krajina vydania:
Poľsko
ISSN:
0042-4870
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2001: 0.328 - IF, Q3 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2009-2009: [3] TZENG, Y.M. Quality evaluation of lactic acid bacteria bread. In National Chung Hsing University Institutional Respository, 2009