Publikačný výstup

Fate of Escherichia coli 0157:H7NXr in minced chicken with different degrees of temperature and PH.

Informácie o publikácii

Zápis:
NAAS, Hesham Taher - PILIPČINEC, Emil - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - CABADAJ, Rudolf - MIKULA, Ivan. Fate of Escherichia coli 0157:H7NXr in minced chicken with different degrees of temperature and PH. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. s. 160-164.
Rok vydania:
2000
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
NAAS Hesham Taher
0 %
CABADAJ Rudolf
0 %
MIKULA Ivan
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, NAGY Jozef
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny
S. 160-164
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický