Publikačný výstup

Metodika špecifikácie bovinných proteínov v tepelne opracovaných mäsových výrobkoch s použitím králičieho antiséra.

Informácie o publikácii

Zápis:
SIKLENKA, Pavol - FOTTA, Marián - JACKOVÁ, Anna - VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj - KALINÁČOVÁ, Viera - PAČAJOVÁ, Zuzana. Metodika špecifikácie bovinných proteínov v tepelne opracovaných mäsových výrobkoch s použitím králičieho antiséra. In: Informačný spravodajca KVL SR. 2004. ISSN 1336-1724, Roč. 13, č. 5 (2004), s. 7-9.
Rok vydania:
2004
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
SIKLENKA Pavol
0 %
FOTTA Marián
0 %
KALINÁČOVÁ Viera
0 %
PAČAJOVÁ Zuzana
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Informačný spravodajca KVL SR
Roč. 13, č. 5 (2004), s. 7-9
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1336-1724
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský