Publikačný výstup

Vplyv rozmarínu a kyseliny askorbovej na stabilitu tukovej zložky "Čingovskej salámy" skladovanej v nsštandardných podmienkach.

Informácie o publikácii

Zápis:
KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - KORIM, Peter - TUREK, Peter. Vplyv rozmarínu a kyseliny askorbovej na stabilitu tukovej zložky "Čingovskej salámy" skladovanej v nsštandardných podmienkach. In: Slovenský veterinársky časopis. 2003. ISSN 1335-0099, Roč. 28, č. 4 (2003), s. 35-36.
Rok vydania:
2003
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 28, č. 4 (2003), s. 35-36
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-0099
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2008-2008: [1] MARCINCAK, S. - CABADAJ, R. - POPELKA, P. - SOLTYSOVA, L. Antioxidative effect of oregano supplemented to broilers on oxidative stability of poultry meat. SLOVENIAN VETERINARY RESEARCH. ISSN 1580-4003, 2008, vol. 45, no. 2, p. 61-66.