Publikačný výstup

Microbiological quality of raw sheep milk in different technological production conditions : [Mikrobiologická kvalita surového ovčieho mlieka získaného v rozdielnych technologických podmienkach]

Informácie o publikácii

Zápis:
JACKOVÁ, Anna - ELEČKO, Juraj - VASIĽ, Milan - KALINÁČOVÁ, Viera - FOTTA, Marián. Microbiological quality of raw sheep milk in different technological production conditions : [Mikrobiologická kvalita surového ovčieho mlieka získaného v rozdielnych technologických podmienkach] In: Poľnohospodárstvo-Agriculture. 2003. ISSN 0551-3677, Roč. 49, č. 2 (2003), s. 58-63.
Rok vydania:
2003
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
KALINÁČOVÁ Viera
0 %
FOTTA Marián
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Poľnohospodárstvo-Agriculture
Roč. 49, č. 2 (2003), s. 58-63
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0551-3677
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2004-2004: [1] DICAKOVA, Z. - DUDRIKOVA, E. - CABADAJ, R. Biogenic amines in ewe's milk lump cheese and bryndza. In BULLETIN OF THE VETERINARY INSTITUTE IN PULAWY. ISSN 0042-4870, 2004, vol. 48, no. 1, p. 53-57.