Publikačný výstup

Kvalita surového ovčieho mlieka produkovaného v rozdielnych podmienkach.

Informácie o publikácii

Zápis:
JACKOVÁ, Anna - VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj - FOTTA, Marián - KALINÁČOVÁ, Viera. Kvalita surového ovčieho mlieka produkovaného v rozdielnych podmienkach. In: Mliekarstvo. 2003. ISSN 1210-3144, Roč. 34, č. 1 (2003), s. 34-35.
Rok vydania:
2003
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
FOTTA Marián
0 %
KALINÁČOVÁ Viera
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Mliekarstvo
Roč. 34, č. 1 (2003), s. 34-35
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1210-3144
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2007-2007: [4] KORÉNEKOVÁ, Beáta - BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - NAGY, Jozef. Dynamika tvorby kyseliny mliečnej v priebehu experimentálnej výroby kravského hrudkového syra. In Mliekarstvo, 2007, roč. 38, č. 2, s. 29-30.
2007-2007: [4] KORÉNEKOVÁ, Beáta - BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Jana - NAGY, Jozef. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v priebehu experimentálnej výroby kravského hrudkového syra. In Štátna veterinárna a potravinová správa SR. HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 280-282.