Variation in quality of Yoghurt after addition of nitrates and nitrites into the fermenting medium.
Informácie o publikácii
Zápis:
BARANOVÁ, Mária - MICHALSKI, Miroslaw M. - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel - ŽEŽULA, Ivan. Variation in quality of Yoghurt after addition of nitrates and nitrites into the fermenting medium. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 1997. ISSN 0042-4870, Roč. 41, č. 2(1997), s. 131-139.
Rok vydania:
1997
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy
Roč. 41, č. 2(1997), s. 131-139
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0042-4870
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2000-2000: [1] KORENEKOVA, B. - KOTTFEROVA, J. - KORENEK, M. Effects of nitrates and nitrites on Lactobacillus helveticus and Lactobacillus casei dairy cultures. In EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY. ISSN 1438-2377, 2000, vol. 211, no. 2, p. 136-140.