Influence of dietary vitamin E content on the stability of pork fat [Vplyv obsahu vitamínu E v kŕmnej dávke na stabilitu tukovej zložky bravčového mäsa].
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter - KOVÁČ, Gabriel - KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - MUDROŇ, Pavol. Influence of dietary vitamin E content on the stability of pork fat [Vplyv obsahu vitamínu E v kŕmnej dávke na stabilitu tukovej zložky bravčového mäsa]. In: Czech Journal of Animal Science. 1999. ISSN 1212-1819, Vol. 44, č. 8(1999), s. 361-364.
(1999: 0.195 - IF)
(1999: 0.195 - IF)
Rok vydania:
1999
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Czech Journal of Animal Science
Vol. 44, č. 8(1999), s. 361-364
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1212-1819
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
1999: 0.195 - IF
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2012-2012: [4] MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin. Vplyv spôsobu ulovenia na priebeh fyzikálno-chemických zmien prebiehajúcich v näse diviakov lesných počas chladiarenského skladovania. In V. vedecká konferncia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012 [elektronický zdroj]. - Bratislava, 2012 : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. ISBN 978-80-970552-6-4, s. 266-269.
2010-2010: [4] MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Sledovanie rozkladných zmien tukov vo svalovine králikov divých (Oryctolagus cuniculus) počas chladiarenského skladovania. In III. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve". 2. - 3. december 2010, Gabčíkovo [elektronický zdroj]. - Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva SR, 2010. ISBN 978-80-227-3411-0, s. 225-228.
2008-2008: [3] KORÉNEKOVÁ, Beáta - KORÉNEK, Marián. Čimbenici koji ut ječu na zdravstvenu ispravnost i kakvoću mesa divljači. In Meso. ISSN 1332-0025, 2008, roč. 10, č. 5, s. 365-368.
2005-2005: [1] LAHUCKY, R. - BAHELKA, I. - NOVOTNA, K. - VASICKOVA, K. Effects of dietary vitamin E and vitamin C supplementation on the level of alpha-tocopherol and L-ascorbic acid in muscle and on the antioxidative status and meat quality of pigs. In CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE. ISSN 1212-1819, APR 2005, vol. 50, no. 4, p. 175-184.
2001-2001: [1] LAHUCKY, R. - KRSKA, P. - KUCHENMEISTER, U. - NURNBERG, K. - BAHELKA, I. - DEMO, P. - KUHN, G. - ENDER, K. Influence of dietary vitamin E supplementation on antioxidative status in muscle and meat quality of pigs. In CZECH JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE. ISSN 1212-1819, JUL 2001, vol. 46, no. 7, p. 327-332.