Influence of dietary vitamin E content on the stability of pork fat : [Vplyv obsahu vitamínu E v kŕmnej dávke na stabilitu tukovej zložky bravčového mäsa]
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter - KOVÁČ, Gabriel - KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - MUDROŇ, Pavol. Influence of dietary vitamin E content on the stability of pork fat : [Vplyv obsahu vitamínu E v kŕmnej dávke na stabilitu tukovej zložky bravčového mäsa] In: Czech Journal of Animal Science. 1999. ISSN 1212-1819, Vol. 44, č. 8(1999), s. 361-364.
(1999: 0.195 - IF)
(1999: 0.195 - IF)
Rok vydania:
1999
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Czech Journal of Animal Science
Vol. 44, č. 8(1999), s. 361-364
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1212-1819
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
1999: 0.195 - IF
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2012-2012: [4] MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin. Vplyv spôsobu ulovenia na priebeh fyzikálno-chemických zmien prebiehajúcich v näse diviakov lesných počas chladiarenského skladovania. In V. vedecká konferncia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012 [elektronický zdroj]. - Bratislava, 2012 : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. ISBN 978-80-970552-6-4, s. 266-269.