Publikačný výstup

The effect of food additives on ochratoxin A.

Informácie o publikácii

Zápis:
LACIAKOVÁ, Anna - CABADAJ, Rudolf - PÁSTOROVÁ, Bernardína - ČONKOVÁ, Eva - KOVÁČ, Gabriel - LACIAK, Vlastimil. The effect of food additives on ochratoxin A. In: Folia veterinaria. 1999. ISSN 0015-5748, Roč. 43, č. 2 (1999), s. 71-73.
Rok vydania:
1999
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
LACIAKOVÁ Anna
0 %
CABADAJ Rudolf
0 %
PÁSTOROVÁ Bernardína
0 %
LACIAK Vlastimil
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Folia veterinaria
Roč. 43, č. 2 (1999), s. 71-73
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0015-5748
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2007-2007: [1] ANGIONI, A. - CABONI, P. - GARAU, A. - FARRIS, A. - ORRO, D. - BUDRONI, M. - CABRAS, P. In vitro interaction between ochratoxin A and different strains of Saccharomyces cerevisiae and Kloeckera apiculata. In JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. ISSN 0021-8561, MAR 7 2007, vol. 55, no. 5, p. 2043-2048.
2004-2004: [1] BEJAOUI, H. - MATHIEU, F. - TAILLANDIER, P. - LEBRIHI, A. Ochratoxin A removal in synthetic and natural grape juices by selected oenological Saccharomyces strains. In JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY. ISSN 1364-5072, 2004, vol. 97, no. 5, p. 1038-1044.