Publikačný výstup

Hygiena výroby potravín na Slovensku.

Informácie o publikácii

Zápis:
CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz. Hygiena výroby potravín na Slovensku. In: Biologické, veterinárne a ekonomické podmienky chovu zvierat z hľadiska zdravej výživy obyvateľstva : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy XXVI. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 14. júna 2005 vo Výskumnom ústav živočíšnej výroby v Nitre. Nitra : Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied, 2005. ISBN 80-89162-14-2, s. 60-62.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
CABADAJ Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Biologické, veterinárne a ekonomické podmienky chovu zvierat z hľadiska zdravej výživy obyvateľstva
Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy XXVI. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 14. júna 2005 vo Výskumnom ústav živočíšnej výroby v Nitre
s. 60-62
Vydavateľ:
Slovenská akadémia pôdohospodárskych vied
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-89162-14-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský