The acid sheep whey as a source of qualitative lactobacillus strains and their use as functional food.
Informácie o publikácii
Zápis:
MARŠÁLKOVÁ, Slávka - CHOMA, Ján - ČÍŽEK, Milan - KAPITANČÍK, Bohuslav. The acid sheep whey as a source of qualitative lactobacillus strains and their use as functional food. In: Naukovij visnik Užgorodskogo nacionaľnogo universitetu. 2001. ISSN 2307-3322, Roč., č. 9 (2001), s. 122-123.
Rok vydania:
2001
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Naukovij visnik Užgorodskogo nacionaľnogo universitetu
Roč., č. 9 (2001), s. 122-123
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
2307-3322
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický