Publikačný výstup

Vplyv teploty a PH na prežívanie E.coli 0157:H7 v mletom hovädzom mäse : [The effect of temperature and PH on the survival of E.coli 0157:H7 in ground beef meat]

Informácie o publikácii

Zápis:
NAAS, Hesham Taher - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - CABADAJ, Rudolf - MIKULA, Ivan. Vplyv teploty a PH na prežívanie E.coli 0157:H7 v mletom hovädzom mäse : [The effect of temperature and PH on the survival of E.coli 0157:H7 in ground beef meat] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 154-156.
Rok vydania:
1998
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
NAAS Hesham Taher
0 %
CABADAJ Rudolf
0 %
MIKULA Ivan
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 154-156
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský