Kvalita fermentovaných mäsových výrobkov a riadený proces výroby [Fermented meat products quality and controlled production process].
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna - KARAHUTA, Štefan. Kvalita fermentovaných mäsových výrobkov a riadený proces výroby [Fermented meat products quality and controlled production process]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 217-218.
Rok vydania:
1998
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 217-218
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský