Publikačný výstup

Porovnanie niektorých parametrov chemického zloženia mechanicky separovaného hydinového mäsa a "baader" mäsa : [A comparison of some parameters of chemical composition of mechanically deboned poultry meat and "baader meat"]

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Porovnanie niektorých parametrov chemického zloženia mechanicky separovaného hydinového mäsa a "baader" mäsa : [A comparison of some parameters of chemical composition of mechanically deboned poultry meat and "baader meat"] In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 79-81.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta
Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 79-81
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-055-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický