Publikačný výstup

Účinok skrmovania olejového extraktu oregana na rast kurčiat a oxidačnú stabilitu hydinového mäsa [The effect of broilers feeding with oil extract of oregano on growth and oxidative stability of poultry meat].

Informácie o publikácii

Zápis:
ŠPERŇÁKOVÁ, Danka - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - KOVÁČ, Gabriel - KOŠČOVÁ, Jana - ŠÁLY, Ján. Účinok skrmovania olejového extraktu oregana na rast kurčiat a oxidačnú stabilitu hydinového mäsa [The effect of broilers feeding with oil extract of oregano on growth and oxidative stability of poultry meat]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 213-216.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
ŠPERŇÁKOVÁ Danka
0 %
ŠÁLY Ján
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta
Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 213-216
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-055-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický