Determination of Amoxicillin residues in poultry meat using the Premi Test and the STAR method.
Informácie o publikácii
Zápis:
LOHAJOVÁ, Ľuboslava - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Determination of Amoxicillin residues in poultry meat using the Premi Test and the STAR method. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 315-318.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta
Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 315-318
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-055-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický