Determination of Amoxicillin residues in poultry meat using the Premi Test and the STAR method.
About the publication
Record:
LOHAJOVÁ, Ľuboslava - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Determination of Amoxicillin residues in poultry meat using the Premi Test and the STAR method. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 315-318.
Year:
2006
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
UVMP share:
0 %
Edition:
Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta
Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 315-318
Publisher:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
80-7148-055-X
Research area:
neuvedená
Language:
english