Publikačný výstup

Zmeny mikrobiálnej asociácie v mäse zajacov počas chladiarenského skladovania.

Informácie o publikácii

Zápis:
PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína - KOVALIKOVÁ, Miroslava. Zmeny mikrobiálnej asociácie v mäse zajacov počas chladiarenského skladovania. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 402-405.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
LACIAKOVÁ Anna
0 %
KOVALIKOVÁ Miroslava
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta
Zborník prednášok a posterov, 18. - 20. mája 2006, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 402-405
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-055-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický