Publikačný výstup

Biogénne amíny v bryndzi [Biogenic amines in bryndza cheese].

Informácie o publikácii

Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Biogénne amíny v bryndzi [Biogenic amines in bryndza cheese]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - II. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-682-9, s. 248-251.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín - II. diel
Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra, 5.-6. apríl 2006
s. 248-251
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-682-9
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický