Publikačný výstup

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín živočíšneho pôvodu.

Informácie o publikácii

Zápis:
KOVÁČIK, Jaroslav - ANDREJI, Jaroslav - BOBKO, Marek - BRESTENSKÝ, Marek - BULLA, Jozef - CAPCAROVÁ, Marcela - CIGÁNKOVÁ, Viera - ČANIGOVÁ, Margita - ČUBOŇ, Juraj - DUCKOVÁ, Viera - FORGÁCS, Zsolt - GAŠPARÍK, Jozef - HAŠČÍK, Peter - HORŇÁNOVÁ, Ľubica - JAKABOVÁ, Daniela - JANČOVÁ, Alena - JURČÍK, Rastislav - KAČÁNIOVÁ, Miroslava - KOLESÁROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - KOVÁČIK, Jaroslav - KROČKO, Miroslav - LAGIN, Ladislav - LUKÁČ, Norbert - MASSANYI, Peter - MICHALCOVÁ, Alena - MINDEK, Slavomír - NAĎ, Pavel - PAVLIČOVÁ, Simona - PETROVÁ, Anna - SKALICKÁ, Magdaléna - SLAMEČKA, Jaroslav - SOMOSY, Zoltán - STAWARZ, Robert - STRÁŇAI, Ivan - TOMAN, Róbert - TRANDŽÍK, Jozef - ZAKRZEWSKI, Marian. Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín živočíšneho pôvodu. Rec. Ján Danko, Juraj Pivko. 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2006. ISBN 80-8069-738-8, 188 s. [13,83AH]
Rok vydania:
2006
Kategória:
AAB - Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
KOVÁČIK Jaroslav
0 %
ANDREJI Jaroslav
0 %
BOBKO Marek
0 %
BRESTENSKÝ Marek
0 %
BULLA Jozef
0 %
CAPCAROVÁ Marcela
0 %
ČANIGOVÁ Margita
0 %
ČUBOŇ Juraj
0 %
DUCKOVÁ Viera
0 %
FORGÁCS Zsolt
0 %
GAŠPARÍK Jozef
0 %
HAŠČÍK Peter
0 %
HORŇÁNOVÁ Ľubica
0 %
JAKABOVÁ Daniela
0 %
JANČOVÁ Alena
0 %
JURČÍK Rastislav
0 %
KAČÁNIOVÁ Miroslava
0 %
KOLESÁROVÁ Anna
0 %
KOVÁČIK Jaroslav
0 %
KROČKO Miroslav
0 %
LAGIN Ladislav
0 %
LUKÁČ Norbert
0 %
MASSANYI Peter
0 %
MICHALCOVÁ Alena
0 %
MINDEK Slavomír
0 %
PAVLIČOVÁ Simona
0 %
PETROVÁ Anna
0 %
SLAMEČKA Jaroslav
0 %
SOMOSY Zoltán
0 %
STAWARZ Robert
0 %
STRÁŇAI Ivan
0 %
TOMAN Róbert
0 %
TRANDŽÍK Jozef
0 %
ZAKRZEWSKI Marian
0 %
Recenzenti:
Ján Danko, Juraj Pivko.
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
SPU v Nitre
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-738-8
Rozsah:
188 s. [13,83AH]
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2017-2017: [2] KOLESÁROVÁ, Anna - PIVKO, Juraj - HALENÁR, Marek - ZBYNOVSKÁ, Katarína - CHRASTINOVÁ, Lubica - ONDRUŠKA, Lubomír - JURCÍK, Rastislav - KOPCEKOVÁ, Jana - VALUCH, Jozef - KOLESÁROVÁ, Adriana. Effect of apricot seeds on renal structure of rabbits. In Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. ISSN 13380230, 2017-01-01, 11, 1, pp. 309-314. [Scopus]
2007-2007: [4] VACZI, P. - CONKOVA, E. - SUTIAK, V. - CELLAROVA, E. Maximálne limity rezíduí veterinárnych liečiv v potravinách a surovinách živočíšneho pôvodu. In IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. - Košice : Dom techniky, 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s. 1-14.