Publikačný výstup

Porovnanie vybranych ukazovatelov chemického zlozenia mechanicky separovaného hydinového mäsa a "Baader" mäsa mickeho zlozenia mechanicky separovaného hydinového mäsa a "Baader".

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - KORIMOVÁ, Ľudmila - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter. Porovnanie vybranych ukazovatelov chemického zlozenia mechanicky separovaného hydinového mäsa a "Baader" mäsa mickeho zlozenia mechanicky separovaného hydinového mäsa a "Baader". In: . SBORNIK SOUHRNU SDELENI XXXIII. SEMINARE O JAKOSTI POTRAVIN A POTRAVINOVYCH SUROVIN : 8.brezna 2006 Brno. Brno : MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA, 2006. s. 32.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
SBORNIK SOUHRNU SDELENI XXXIII. SEMINARE O JAKOSTI POTRAVIN A POTRAVINOVYCH SUROVIN
8.brezna 2006 Brno
s. 32
Vydavateľ:
MENDELOVA ZEMĚDĚLSKÁ A LESNICKÁ UNIVERZITA
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský