Publikačný výstup

Porovnanie kvality mechanicky separovaného hydinového mäsa po rôznych spôsoboch separácie..

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - LENHARDT, Ľudovít - KORIMOVÁ, Ľudmila - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - TOMKOVÁ, Iveta. Porovnanie kvality mechanicky separovaného hydinového mäsa po rôznych spôsoboch separácie.. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.125-128.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006
Konferencia o hygieně a technologii potravin
s.125-128
Vydavateľ:
Veterinární a farmaceutická univerzita
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7305-570-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský